Recent Posts

Sunday, 15 April 2012

i need suggestion

salam 'alaik
walaupun progress wedding sangat slow
tapi insyaAllah iyfah akan buat satu2

benda yg tengah berlegar dekat kepala is
things yang akan berubah sbb my mum post-operation
time kenduri tu
so tak nak susahkan dia or peningkan kepala dia 
so mungkin nk masak sendiri utk kenduri tak jadi

so misi kna cari katering 
tapi rasanya mama ada je kenalan kawan2 sekolah dia
nnti la suruh my sister bincang tengok mcm mana

second mungkin malas nak pakai baju beria sngat
nak buat biasa2 ja
malas nak meriah2 sangat
lagi pun last year dah meriah dah
mungkin pakai baju kurung bling,bling je

pastu alhamdulillah
misi cancel OP dah berjaya
and dah hire OP baru
my side iyfah amik shoot, edit n burn je
sebab dh malas nk membazir sgt
nnti photobook tu beli je la dekat groupon

so skrg nk mnta tolong korang satu ni
i know kat group dah ada list
tapi kalau korang ada nak suggest vendor 
vendor kad kawen
yang reliable and recommend
tolong la suggestkan
penat berurusan dgn org yg tak reliable ni
so do help me pls ladies
thansk a million

p/s: mohon make dua for my mum too

4 comments:

Qiela said...

beli photobook dkt groupon murah ye?

Miss I said...

dear, my future mil buat catering dekat alor setar. if u nak survey2 n interested please do let me know k :)

email i..nurulizyanhelmi@gmail.com

dhiera said...

dear, my fren ada buat bisnes printing. kalau iyfah ada design kad yang iyfah minat boleh la tunjuk dekat dia. kite ada suggest beberapa b2b jugak buat dgn dia. takat g kite tahu asfiza dgn dewi buat dengan dia.

eddany said...

good idea gurl... photobook kat groupon banyak yang murah2... wedding card i ade amik ngna style wedding... worth it la... sticker pon antara yang murah i penah tny..15sen je i dapat tuk 2000pcs

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...