Recent Posts

Sunday, 18 March 2012

my pelamin

salam readers!
di sebabkan dah bosan study..
meh la nak buat entry on my pelamin

as i said before
for me, yang paling penting time wedding
are make up, dress, photog and pelamin!
*yang lain i tak kesah!*hehe

so kalau cerita bab pelamin ni
mesti la teringin yg mcm nas great idea punya kan

tak pun berangan nak dari flora etc kan

ni semua nama2 besar yang akan set the trend utk
pelamin of the year
banyak lagi la vendor2 juta2 ni

but of course, kita msetila ukur baju di badan sendiri
tak de bajet ribuan ringgit
tak yah la nk berangan kan

but skrg pun ramai vendor yg 
willing to copy sikit2 la idea the trendsetter
dan cuba buat pelamin ala2 mcm tu

xdela vogue mcm ori
tapi masih ada the same idea..kan?

so..boleh je nk pasang impian tinggi
tapi kna alter to bajet
dan try nego dgn vendor yg rasa2 boleh
fullfill kan keinginan kita within our small budget

nanti ifah letak gmbar 
my fav pelamin yg agak2 boleh dilaksanakan
dlm rumah iyfah yg kecik tu

ok!
till then!

6 comments:

shazlea shayla @ maria said...

waahhh..gahnya pelamin dorang

Cik Zimie said...

nas great idea.tak mampu sobbbb.cantik kan hanging flower/leaves/pokok ke hape tu.melting...

iyfahjo said...

T

iyfahjo said...

Tuela, cantik kan! Yg bunga jurai2 tu ifah request juga kt my vendor. Xtawla jadi ke tak..huhu

dhiera said...

sangat cantik~ tapi fulus ye tak tercapai dek akal~

eddany said...

meletopss kan pelamin dari dorg! i loike... ur vendor for pelamin dah booked eh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...