Recent Posts

Saturday, 31 March 2012

my pelamin ideas

salam to all readers!
hari ni seperti yg dijanjikan
nak share idea2 pelamin yg berbunga di hati

banyak idea sebenarnya
dan one of it dan finalised
cuma pelamin nikah yg tak sure
nak buat mcm mna lagi

nak DIY katanya..huhu
tengoklah mcm mna nnti

anyway, 
jom layan my pelamin ideas







i do not own any of these pictures!
credit to the owners!


cantik kan?

suka juga idea lantern
tapi dh di reject my mum sbab dia kata
mcm informal
mcm utk smbut birthday boleh la..
so dia mcm suka idea ranting2 sakura gitu
as long as my mum boleh nk buat, 
iyfah no hal je..hehe!

tapi semestinya pelamin yg cantik di mata iyfah
is pelamin marion caunter
even mcm dh lapuk
tapi i still suka!

well, b2b sekalian amacam progress?
moga kita semua di permudahkan urusan
banyakkan berdoa
moga Allah cukupkan apa yg terkurang
dalam majlis kita
moga dilimpahi berkat dan nikmat
dan jauhi la dari fitnah dan hasad dengki
amin!

p/s: tengah layan Kpop skerang..
meroyan sbb 1 month lagi nak final
doakan ek korang
'mudahkanlah urusan afifah jauhari ya Allah'
thanks!

1 comments:

SarahSyafiq said...

salam kenalan.
suka idea yg first tu.simple tapi cantik..

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...