Recent Posts

Sunday, 15 January 2012

northern services!

salam semua!
lamanya iyfah tak menulis..
blogwalking je rajin skrg nie..

anyway, byk bnda juga jadi kebelakangan ni
tapi x sempat nak menulis
xda mood..hehe!

anyway, lately dekat group b2b kita kan 
banyak juga org tnya pasai service dkt utara ni
al maklum la
kami ni kemudahan dan sevrvice 
x se grand di KL

so iyfah dah compile kan 
komen2 korang dan menjadi link di sebelah kiri blog 
so sapa2 nak jenguk2, sila la..
moga membawa manfaat bersama

next ifah akan update photographer plak
tapi bukan northern kot
photographer yg iyfah suka la
and may provide u with range of price sekali

p/s: ingat nak g bandung la bila balik msia nnti
ada idea tak tempat tido yg murah
dan doorgift murah x dkt sana? thanks korang!

till then..

4 comments:

mrs irmidrza to be said...

share nnt sape OP dear..hehe..miza dtg melwat...ingat dah folo cik iyfah...sory yer dear..lambat skit tgh busy exam..hehe..=) k miza dah folo and folo me back ya dear..

iyfahjo said...

will do! thanks miza~

cik gold said...

hai cik gold pon b2b kedah...dok kat selangor, memang pening nak cari butik bila kita jauh kat tempat org, balik lak bukan selalu...apa pon tq sebab create link kat sebelah ni :P

jom exchange link !

dhiera said...

rajin ye. sampai dah compile kan? bagus!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...