Recent Posts

Sunday, 4 December 2011

jom join : bride to be 2012 fb group

salam alaik peeps!

well, iyfah dah join group ni
korang dah?

calling all b2b for 2012
mari kita meriahkan group 


pesanan dari iyfah
jagalah tata tertib dalam berblogging dan berfb
jangan sibuk nak cerita keburukan orang
jangan mengumpat
gunakan medium ini untuk memudahkan urusan majlis kita

“Sebaik-baik manusia adalah yang paling banyak memberi manfaat kepada manusia lainnya.” (Ungkapan hikmah Nabi Muhammad riwayat Bukhari dan Muslim).

dan jangan buka aib orang
sebab Allah x suka
simpan aib orang so Allah pun x buka aib kita


ok gegirls sekalian!

be good! 
till then


p/s : ramainye orang buat GA
ingat nak buat juga...maybe nak bagi hadiah dari sini
dapat poskad ke..hehe!

13 comments:

kaklong said...

:)

Sfarlina said...

dh request~!! :)) tq

dhiera said...

nak buat GA jugak? gtaw k! mne tahu boleh join~

ni@ @in said...

dah request...approve ek(^_^)

iyfahjo said...

Dah meriah sungguh group sekarang...pakat2 join noo..

Izyan Helmi said...

tulaaa..dah meriah dah group tu smpai xterkeja i dibuatnye. iyfah buat GA i join. kalau i menang sila send postcard cork pegi dublin..haha.

p/s: jom turun dublin boxing day ni! shopping barang hantaran..hehe

mrs irmidrza to be said...

nak buat GA...wow...nak join...nanti gtaw ekkk

nway..tq dear...tolong promote...i'm miza admin gp b2b 2012...baru smpt jengah tengok member...sory busy giler...selamat berknalan...folo u dear...folo me back ya...

nadya said...

group ni dah x wujud ke?? cari x jumpa pun..huhuh

iyfahjo said...

it's still there. boleh bg nama fb if nak minta admin add kan. ;)

dyn said...

not found~
add sy juga nur diyana alyas

~ a for ana ~ said...

x jumpe pun.. add me pls.

Miz Ana


http://www.thebrideandhergroom.blogspot.com

neng ana said...

A'ah la..boleh add in sy dlm group tu tak?

FB : http://www.facebook.com/rudzanna
Blog : http://neng-ana.blogspot.com/

Trima kasih ;)

hanisah said...

cari jugak fb b2b 2012..tak jumpa pun..kena knal dgn admin dulu ke baru boleh masuk?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...