Recent Posts

Monday, 14 November 2011

TAGGINNGGG!!

salam semua!!
ni ada orang tag diri ku..
cik firdani aka wanie..thanks for the tag
panjang nye nak menjawab!! huhu

i will answer all the questions insyaAllah
but...mcm mna nak tag orang lain nie..
takut plak org lain rasa burden nak jawab..huhu

so ni iyfah copy paste je dari arahan2 yg diberikan
hiikhik =)
sori cik wanie
awal pagi la kt sini
lagi pun nak exam...hehe!
*alasan* 
1.You must post these rules. 
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer. 
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post. 
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER 
6.No tag back! 
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people. 

so here the answers for the 11 q's

1) Name boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri?
muhammad hazwan azraei =)

2) Dah berape kali clash sebelum jumpe cinta sejati?
err...cinta monyet sekali je..time sekolah rendah =)

3) Bagi 3 sebab nape buat blog?
well..nak dpt kan info, trend terkini, ideos-ideos, n hope one day boleh la bantu org lain plak kan..

4) Bagi 4 blog korang suke usha?
kalau b2b nye bolg..selalu sapa yg update latest la
xde spesifik blog
tapi yg iyfah ingat is
renee meow
kak long
square cut ring
and.........*blank*

5) Bagi 5 lagu favorite korang?
5? lagu lama2 je slalu dgr
i'll stand by you
cinta dan benci
hanya pada Allah-opick
ketika cinta bertasbih
lonely-2ne1

6) Warne tema pertunangan, pernikahan, persandingan & resepsi?
tunang: coral
nikah : off white
sanding: blue
resepsi: powder blue

7) Bagi 7 tempat korang teringin nak g honeymoon?
7?? banyak sgt la..huhu
my impian is nak g sangat switzerland
pastu nak g balik ke jeju island!!
bali
krabi
langkawi!!

8) Gelaran yang korang dan cinta hati guna? (contoh: abg & syg ke syg & anje ke)
saya awak je.. =) 
*save manja2 time dah kawen ye..=)*

9) Tarikh tunang, nikah, sanding & resepsi?
tunang: 23 julai 2011
nikah : 13 julai 2012
tandang 14 julai 2012
sanding: 25 august 2012

10) Bagi 10 sebab nape korang pilih cinta hati sebagai teman hidup?
aiigooo
cik wanie mmg suka numbr besaq2 ek?

hormat org tua
ada agamanya
pandai buat lawak
hensem!
caring
nmpak macho tpi dlm hati ada taman
pandai jaga ekonomi
selalu bg nasihat berguna
boleh di kritik dan dibawa berbincang

11) Cer upload gambar korang dengan cinta hati yang paling sweet..
semua xde dlm lappy ni
aloh...
ni i curi FB dia.. hehe

ni time kami cuti ramai2 kat korea
cerr teka yg mana satu bakal suami ku! hehe

wah..penat sudah menjawab

ni nak pikiaq 11 soklan plak ni
attooyaaii!


11 soalan yg anda kna jawab setelah di tag oleh saya
1) asal mana?dulu sekolah kt mana?
2) highest achievement in life
3) how many siblings in family?
4) weekend gateway yg teringin nak pergi?
5) what is/are your guilty pleasure/s *haaa...jawab2*
6) ideal saturday morning?
7) if you did not live in malaysia, where else do u want to live?
8)favourite last words?
9) movie terbaik *yg recommend* utk di tonton?
10) suka x kena tag2 nie? hehe
11) apa perasaan soalan dah habis?

arrrggg! xda idea nak tnya apa 
so ni people yg iyfah tag

sori gegirls!
up to u la nak jawab ke tak
no biggies..!
love u  muahmwah!


tu je kot..
sori guys!
as i said..no biggies to not answering!

till then
aja2 fighting!


5 comments:

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

haha..nice thing ya! tQ 4 tagging dear! cannot wait to reply! ^_^

Cik SaL said...

da jwp..yey!

FarEast said...

done reply dear... :)

Dell said...

ehe . terima kasih . nnt Dell jawab oke . :D tak sempat nak wat ag .

Epa Zarifa said...

wah, kite kne tag, lame xmain tag, sure i do. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...