Recent Posts

Thursday, 5 July 2012

my HB dari pn intan!

salam a'laik kawan2..
wah...ticker tinggal single digit je lagi!

adoiyaiii
dok pikiaq apa lagi x settle ni

nak share list hantaran
for him
-sejadah
-ferero rocher
-kasut
-wallet
-ties
-set bodyshop
-buku
-jersey liverpool
-sirih junjung

for her
-perfume
-macaroon
-handbag
-kasut
-telekung
-set bodyshop
-brg kemas


alhamdulillah
all nikah process dah settled dgn tok imam
kami bakal nikah di masjid gunung sali

and my HB yg ditempah dari puan intan
dah sampai!!
im so loving it!!!


credit to blog puan intan


so..sapa2 rasa nak sewa/beli boleh la PM
utk kegunaan september dan ke atas

petang ni nak g jumpa vendor pelamin nikah plak

fighting!


7 comments:

Rahmah said...

salam perkenalan..xlame dah tu..mesti berdebar2 kan...cntikkan HB kak intan...

anaztasias nora aira said...

intan wat mmg cantik. gud luck dear !!

dhiera said...

iyfah!! tahniah in advance~

NurAisyah Mohd Patri said...

hi.. boleh dapatkan kat mana butik utk majlis wedding sis?

iyfahjo said...

aisyah: butik reception belah mana ek? baju biru tu dari gens great idea, baju pink tu dari butik alia alor star.

NURUL HUDA said...

bleh sy dapatkn contact no puan intan?
sy berminat nk tempah HB dan veil dgn beliau...

iyfahjo said...

nurul huda : http://intanorazam.blogspot.com/
ni blog dia. awak boleh tnya dia :) goodluck :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...