Recent Posts

Thursday, 14 June 2012

nikah update plus teaser!!

salam alaik..after a long hiatus!
alhamdulillah, im back at home sweet home
jumpa mama abah and famili
makan makanan yg sedap2!
oh! how i miss malaysia so much!

anyway, bila tengok ticker,
Allah! x sampai sebulan lagi nak nikah..

baju dah settle, tapi veil and tudung belum lagi
makanan mama uruskan
pelamin baru dlm process nak book
door gift pun baru dlm process
hantaran dh book, tgai nak p bagi design and barang
kad baru nak tempah as majlis bulan august
OP settled
HB dh tempah

borang nikah kena tunggu cik tunang balik dulu
so..yg tu pending lagi

errr...apa lagi ek?
dah cuak dah...

dah la skrg ni dok wat rotation dkt hospital alor star
i think malaysian hospital sma je taraf dgn hospital dkt europe tu
 ok la..bg teaser sket baju nikah..
buat dari kain saree


thats all for now..
see you later guys!

goodluck on korang nye prep juga :)

5 comments:

Anis_Apis said...

sukanya kain sari...mcm mana ya nk pilih material sari yg sesuai buat baju kurung?

puan.mila said...

Cantik bju nikah awk!! Gud luck!

BIE said...

hehehe.. kita pulak rasa tak sabar nak tengok review pernikahan awak nanti..

hehe.. salam perkenalan :))

IMaH said...

Cantik sgt2! Tak sabar nak tengok full picture. Saya pun b2b dari kedah jugak. Nice to meet you =)

iyfahjo said...

thanks korang!! x sangka plak ada org berminat nak tengok ye..huhu..ingatkan xde org layan pun blog ni :) thanks!

anis: material sari ada banyak jenis, mostly semua boleh buat baju kurung. tapi if specific for nikah, carila chiffon beaded. sama ja mcm jual dkt jakel, tapi kain sari is 6m and boleh cari beaded yg sarat dan lawa..kain ni pun actually a present from my twin yg tgh study dkt india :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...