Recent Posts

Thursday, 13 October 2011

new update!

salam semua!

wah..dah lama nye x update blog nie
banyak bnda nak sembang sebenarnya
but after the engagement
we were busy with my sister nye wedding
first wedding dalam family la katakan...

strangely! i don't save any piccas from the wedding
sooo strange!
but i will grab some from her FB

mcm2 juga hal yg terjadi
especially with the WP
so banyak sebenarnya kena belajar
dan yg penting,,
banyak kan doa dan sabar
supaya semua nya berjalan lancar!

FYI, iyfah sekarang dah kembali menyambung pelajaran
dekat bumi Ireland bertuah ni
Summer dah nak habis...autumn bakal menjelang
dan x lama lagi, winter yang super sejuk akan tiba 
*x suka!!*

sebulan yang lepas dah habis rotation obstetric n gynaecology
sekarang tengah lecture week
lepas ni rotation Emergency Medicine plak..
*dushdush*
pening2..tapi kita take it slowly wokeh!

di tengah ke busy ian ni
of course still pikiaq pasai my wedding

nak tentukan tarikh pun mmg masalah
semua kepentingan indivodu kena di ambil kira
penat la..
dah kali ke-2 plan nak ubah tarikh..

so if jadi nak ubah kali ni..
kena call lain la my MUA
my WP
my baju-provider
my OP

waduh2..moga Allah mudahkan..

nway..
ni je yg nak bebel dulu

insyaAllah akan update my sista wedding
and of course will update soon bout my wedding too

till then!

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...